Senaatti-kiinteistöt

Senaatti-kiinteistöt on valtion sisäinen toimitila-asiantuntija, joka ottaa entistä kokonaisvaltaisemman asiantuntijavastuun asiakkaidensa toimitilaratkaisuista. Toimitilojen vuokraus, palveluiden ja kiinteistövarallisuuden kehittäminen sekä investoinnit muodostavat Senaatti-kiinteistöjen liiketoiminnan perustan.  

Perustehtävä: "Tuomme tilalle ratkaisut"

Senaatti-kiinteistöt tarjoaa toimitila-asiantuntijana hyvin toimivat tilat ja tarpeita vastaavat palvelut. Näin syntyy valtiolle työympäristöjä, joissa on hyvä työskennellä.

Visio: "Askeleen edellä odotuksia"

Olemme asiakkaidemme kumppanuuden arvoinen. Jatkuvasti uusiutuvat ratkaisut ja palvelut ovat vastaus asiakkaan ja valtioyhteisön muuttuviin tarpeisiin ja tilanteisiin. Vastuullisuus on toimintamme kulmakiviä.

Arvot

  • Halukas palvelemaan
  • Innovatiivinen
  • Luotettava ja vastuullinen

 

- 

Toimialojen esittely

Senaatti-kiinteistöillä on neljä toimialaa, joihin on koottu toiminnaltaan ja palvelutarpeiltaan samankaltaisia asiakkaita.

 

Alueiden esittely

Asiakaspalvelusta, kiinteistöjen vuokrauksesta, isännöinnistä ja kiinteistönhoitoon liittyvistä asioista huolehtii Senaatti-kiinteistöjen alueorganisaatio, joka muodostuu viidestä alueesta: Etelä-Suomen, Länsi-Suomen, Keski-Suomen, Itä-Suomen ja Pohjois-Suomen alue.